diumenge, 17 de juliol del 2016

L'AREC Terrassa molt present a la nostra ciutat

L'estiu és temps de festes majors i això és una gran noticia pels amants de l'Atletisme popular.

Concretament a la nostra ciutat s'han celebrat dues festes majors, amb les seves corresponents proves atlètiques, i com no podia ser d'una altra forma l'AREC Terrassa hi ha sigut present.

Primer va arribar la XXXIV Cursa Atlètica Popular de Ca n'Anglada, disputada sota una gran calor el passat 9 de Juliol.
La cursa per adults tenia un recorregut total de 5.2Km i els nostres corredors van aconseguir els següents temps:
          Pos. 19 - JORDI PORTERO - 20:23
          Pos. 27 - JOSE MANUEL PORTERO - 21:07
          Pos. 40 - DAVID FERNÁNDEZ - 21:56
          Pos. 52 - MIQUEL PIQUERAS - 22:57
          Pos. 64 - ZIKO PALMERO - 24:55
          Pos. 84 - LLUÍS GALLARDO - 28:36

Tot i els bon resultats aconseguits la millor notícia arribava des de la cursa infantil, on l'Adrià Fernàndez va aconseguir la 2a posició de la seva categoria en finalitzar els 1.500m amb 13:58. És el seu primer podi i estem convençuts que no serà l'últim!

I acabant la temporada, aquest cap de setmana s'ha celebrat la 3a Cursa de Muntanya de Can Gonteres, on després de 9km els nostres atletes han aconseguint uns bons resultats:
          Pos. 75 - DAVID FERNANDEZ - 54:37
          Pos. 77 - ZIKO PALMERO - 55:10