dilluns, 6 de juny del 2016

Gran presència de l'AREC Terrassa a la XXXII CURSA ATLÈTICA POPULAR DE BONAIRE

El 28 de maig va haver una bona prova a la nostra ciutat, es tracta de la XXXII Cursa Atlètica Popular de Bonaire.
Com era d'esperar, va haver una gran representació per part dels nostres atletes aconseguint grans temps després de recórrer els 6.500m:

Pos. 13 Javier Peña - 24:04
Pos. 21 Jordi Portero - 25.22
Pos. 25 José Manuel Portero, primer de la seva categoria - 26:10
Pos. 52 Miquel Piqueras - 28:15
Pos. 57 David Fernandez - 28:37
Pos. 85 Ziko Palmero - 30:54

Cal destacar la participació d'un dels nostres joves corredors, ja que a la cursa infantil, l'Adrià Fernandez va aconseguir la 20º posició amb un temps de 5:17.

Per altra banda, la nostra companya Eva Cantero va aconseguir un gran resultat a una de les altres probes disputades aquell cap de setmana. Va participar a la Cursa Ecològica de Molins de Rei finalitzant-la en la 3era posició de la seva categoria (72º de la general). Va realitzar els 10,5km amb un temps de 59:45.