dimarts, 15 de novembre del 2011

Resultats AREC TERRASSA

L' Atleta que ens va representar a la Marató de Tarragona va ésser en Kim amb el següent resultat
En Kim ens comenta el seu resultat a la prova reina de l'atletisme: la marató i ens diu el següent

"Vaig acabar la meva segona marató Joaquim Mompel amb 3h 52m. 35s. Envio la foto de la sortida, encara no he buscat la oficial que em van fer a l'arribada. Posició 240 de la general i 15 de la categoria M50."

En Miguel Angel Alvarez retorna a la competició i ens ho fa arribar el seu resultat i  una fotografia que il·lustra el comentari per que tots els coneixeu

699   Miguel Angel Alvarez González           50:24        M3 - 278       AREC TERRASSA

A una de les millors proves del calendari atlètic, que es disputa al Pais Basc, quatre atletes també ens van representar amb els següents resultats

JordiFolchMas02:11:18AREC TERRASSA

Des de l'Arec Terrassa felicitem a en Jaume Leiva que ha assolit un quart lloc en una prova exigent amb un molt bon nivell.