diumenge, 15 de febrer del 2009

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA BOTIFARUNNER







Assumpte: BOTIFARUNNER
De: Jordi
Data: Wed, 18 Feb 2009 09:50:42 +0100


A: atletisme.arec@terrassa.net


Bones,

Adjunto una petita crnˇnica de la cursa i algunes fotos, l'estem enviant a tothom qui ens ha ajudat en la seva difusió en xarxa.

Moltíssimes mercès.

Salutacions,

Jordi



ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA BOTIFARUNNER

Diumenge 15 de febrer, quasi 200 participants començaren la temporada de curses de muntanya a la BOTIFARUNNER - 1a. CURSA DE MUNTANYA DE LA LLACUNA.

Amb un èxit absolut de participació (les inscripcions feia 10 dies que s’havien hagut de tancar), el fred i els 925 m de desnivell de pujada no foren obstacle per a uns corredors que ja preparen la temporada i van aprofitar aquesta immillorable ocasió per posar-se a to.

El gran ressò assolit, atragué corredors de tot Catalunya, des de la Pobla de Lillet, Tírvia, Sant Feliu de Guíxols, Lloret, diferents municipis del Penedès i l'Anoia, de les comarques de Tarragona i de Lleida.

El primer classificat, el jove Andreu Simón del Club d'Atletisme St. Boi, acabà el recorregut de 19,5 km amb un temps de 1 hora i 32 minuts, seguit d'en Xavier Sánchez de la UEC Anoia i d'Andreu Vila, també del Club d'Atletisme St. Boi.

La primera classificada en categoria femenina fou na Lola Brusau, de la UEC Anoia.

En la categoria de veterans destacà el gran paper de José Lluís Padilla de Fondistes Penedès, 11è de la classificació general.

En Josep Beumala i n'Anna Albet foren els primers classificats masculí i femení, en la categoria de locals.

Els organitzadors volen agrair el suport de tots els col·laboradors i els més de 50 voluntaris que van fer possible aquesta primera edició, i ja comencen a pensar amb la de l’any vinent.

Per més informació, www.botifarunner.com